Overzicht referenties

verhuizing en onderhoud Olivomio

Piet Rol is efficiënt te werk gegaan en heeft mij duidelijk en erg vriendelijk geholpen met het oplossen van het probleem.

, Olivomio.com
Ga naar het project .

webshop NBService

De webshop is een succes!

, NBService

Voor een Magento webshop in gereedschappen heb ik een klus uitbesteed aan Preliot. Directe communicatie en een structurele aanpak leverde op korte termijn een prachtig resultaat op. Top samenwerking.

, www.12klik.com

onderhoud dranken webshop

Complimenten, dit ziet er allemaal heel netjes uit!

, AdCon Webdesign

verhuizing en optimalisatie Topdiervoeders

Piet Rol heeft bij ons de website versneld met ruim 6 seconden! Ook heeft hij hulp geboden aan het juist instellen van de webshop. Piet is plezierig om mee te werken en werkt snel en adequaat. Een volgend project huur ik hem zeker weer in.

, VIAK Projecten

testrapport voor happyaway.nl

Preliot is in staat om in korte tijd een site goed door te testen er wordt precies gewerkt en duidelijk gecommuniceerd wat er verbeterd moet of kan worden.

, Touchingservices

klantbeheer NBService

In tegenstelling tot de meeste software programma's hebben wij ons niet hoeven aanpassen aan het programma maar heeft Preliot een programma gebouwd aangepast aan ons.

, NBService
Bekijk het project .

verhuizing en onderhoud Olivomio

Piet Rol is bijzonder behulpzaam – niets is teveel en zelfs zonder vraag werd er veel uitgezocht en hulp geboden, een “ extra service ” die ik enorm waardeer! Een bijzonder plezierige en comfortabele samenwerking.

, Olivomio.com
Bekijk het project .

magento module kerstpakket.net

Preliot heeft voor ons een maatwerk Magento extensie gebouwd. Uiterst professioneel in communicatie en uitvoer en kunnen hem van harte aanbevelen.

, Highly Interactive

responsieve website NIFA Technologies

Samenwerken met Preliot verloopt conform planning en met een duidelijke onderlinge communicatie. Piet Rol is bovenal een goed programmeur met een mooie variatie aan vaardigheden in zowel het front-end als het back-end development. We kijken uit naar de volgende samenwerking!

, Staat van Creatie

website Preliot 2010-2013

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ik ben blij met het uiteindelijke resultaat.

website Spirituele praktijk Sananda

Piet Rol van Preliot toont interesse, betrokkenheid, werkt met je samen en voelt intuïtief haarfijn aan wat de bedoeling is om vervolgens tot een prachtig resultaat te komen.

, Spirituele Praktijk Sananda

update Wordpress website In Serious Business

Piet Rol is iemand die zich aan al z'n afspraken heeft gehouden en vooraf de afspraken helder vastlegt. Daarnaast is hij rustig en begripvol en kan onze wensen vertalen naar oplossingen. Kortom, aan te raden om met Piet te werken!

, In Serious Business

factuur- en debiteurenbeheer CompactOnline

Mijn eerste reactie. Kippenvel. Mooi om te zien hoe een idee werkelijkheid kan worden. Prachtig.

, CompactOnline

responsieve website NIFA Technologies

Wij hebben dankzij Preliot een prachtige website. De service van Preliot; het accuraat beantwoorden van vragen, oplossingsgericht denken en het kritische aanspreekpunt zijn voor het invullen van onze wensen door zijn ingeschakelde professionals, heeft ons goed gedaan. Wij maken graag weer gebruik van de diensten van Preliot!

, NIFA Technologies