Het bedrijf Preliot


Filosofie

Ideale computer, nog uit te vinden: je stopt er je problemen in en ze komen er nooit meer uit.

Het duurt nog even voordat u elk probleem kunt voorleggen aan een computer en dat deze met een oplossing komt. Tot het zover is, helpt Preliot u graag verder.

Preliot vindt het belangrijk om de opdrachtgever, of nog beter gezegd de mens achter het bedrijf, te leren kennen. Zo leert Preliot wat het bedrijf doet en wat men wil bereiken. Door deze persoonlijke benadering maakt Preliot uiteindelijk betere producten.

Visie

Op het kantoor van Preliot staat een rode map. In deze map staan allerlei kleurrijke en interessante ideeën. Preliot wil in de toekomst de beste ideeën omzetten in interessante diensten en leuke producten.

Hoewel Preliot samenwerkt met verschillende zelfstandige professionals, is er geen intentie om deze mensen op de loonlijst te zetten en zo te groeien. Preliot verkiest het vak boven het managen van een team.

Preliot

Op 1 januari 2008 is het bedrijf Preliot gestart te Leeuwarden. Medio 2009 is Preliot verhuisd naar Wirdum (Friesland), een klein dorp ten zuiden van Leeuwarden. Werken en wonen in het open landschap van Friesland zorgen voor een prettige en productieve werkomgeving.

Preliot wordt geleid door Piet Rol, een zelfstandig ondernemer. In samenwerking met verschillende professionals bouwt Piet Rol dagelijks aan uw maatwerk software.