Van idee naar software op maat


Van idee naar software op maat

U heeft een fris idee of uniek concept bedacht, gefeliciteerd! Met uw idee gaat u de markt veroveren of de concurrentie het vuur aan de schenen leggen. Maar hoe zet u deze droom om in een werkend eindproduct?

Marktanalyse

Eén van de eerste stappen voor een succesvol idee is een marktonderzoek. U wilt immers weten hoe uniek uw idee eigenlijk is. Heeft u inderdaad een gouden ei in handen, dan is een patent een overweging. Beschermt u uw idee of wilt u zo snel mogelijk de markt op?

In bestaande markten zijn voldoende kansen. Doe onderzoek naar uw concurrentie en bekijk wat uw idee onderscheid van hen. Zo komt u aan uw USP en heeft u een goede basis voor een marketingcampagne.

Marketingplan

Het is helaas een fabeltje dat goede producten zichzelf verkopen. Als niemand weet van het bestaan, dan wordt er niets verkocht. Misschien zijn er al tien vergelijkbare producten op de markt, waarom moet een klant juist uw product kopen?

U pakt het slimmer aan met een marketingplan. Zo weet u straks alles over product, prijs, promotie en plaats. Samen met een markteting expert zorgt u voor een succesvolle productlancering.

Financieel plan

Software op maat vraagt om een investering. Heeft u niet de middelen, dan zijn er naast de bank nog alternatieven. Voor software ontwikkeling bestaan verschillende subsidiemogelijkheden. Ook kunt u op zoek gaan naar een investeerder of via crowdfunding uw idee van de grond krijgen.

Software op maat

Na al het onderzoek en plannen is het tijd voor actie! Neem daarom vandaag nog contact op en maak een afspraak. Samen met u zorgen we ervoor dat uw idee straks de markt verovert.